Силиконови челото кръпка на бръчки, Отстраняване ленти за гладка укреплена на кожата против стареене за многократна употреба на лифтинг етикети кръпка

  • 22.06лв.
  • 15.89лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Силиконови челото кръпка на бръчки, Отстраняване ленти за гладка укреплена на кожата против стареене за многократна употреба на лифтинг етикети кръпка

Точки куршум: 1、Този лифтер страна професионално е изработено, за да се изключи бръчки на страната и лбе и пригладить кожата.Лесен начин за безопасно и изглаждане на бръчки.

2, сигурност и високо качество: surface линия на лентата за здравно клас е гладка и лесна за кожата дизайн, така че, моля, не се притеснявайте, че това ще навреди на вашата кожа.

3、приглаживает дълбоки бръчки и фини линии: Използвайте нашите лицеви уплътнения бръчки за предотвратяване на морщинок челото, линии на изразяване и линии хмурого поглед причинени от изражението на лицето, вредното въздействие на слънцето или вызреванием.

、4 той може да подобри лицеви кожни проблеми, увеличи лицето на колаген, възстановяване на витальность на кожата и стегната кожа.

5、удобно и лесно за употреба: като път слезьте, затир, смогите да се използва по време на сън, работа или на почивка.

Спецификация:

Материал: лента за медицински цели

Цвят: прозрачен

Спецификация: 80ШТ

Отнася се за: може да се използва по бузите, ъглите на устата, ъглите на косоглазия и т.н.

Характеристики: за еднократна употреба, дамски

продуктовата носи етикет за услугата:

Полагане На Бръчките На Челото 80*

Етикети: колектор прашец, мрачни f лепенки за лице, лента за стягане на лицето, инструмент за фина масаж на тялото, анти-стикер страна на бръчки, ролка пластир, шаблони от къна, разглаживающие кремове за лице, пластир против бръчки, инфектирането на помощ силикон.


  • търговска марка: NoEnName_Null
  • Тип: Силиконови Стикери На Челото
  • Размер: 1.5mm
  • Източник На Захранване: НЯМА

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]