Модерна стъклена Кристален пепелник начало на творческата Планинска модел преносим пепелник хол украса на работния плот аксесоари за пушачи

  • 85.79лв.
  • 64.35лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Име На Продукта: Кристал В Пепелника На Айсберга

Информация За Размерите (Дължина, Дебелина, Височина):

Вижте снимки в раздел Опции на продукта

Има и описание се показва в долната част на страницата информация

Материал: стъкло; качеството е високо, а стъпалата внимателно свързани и устойчиви.

Поддръжка на клиента: доставка за 24 часа бърза доставка; online на 24 часа онлайн поддръжка; ③ там никаква причина за връщане или замяна на стоки в рамките на 15 дни

За магазина

1. пакет използва колона мехур която е много силна и впечатляваща.

2. тхэре висококачествени партньори на доставките, за осигуряване на пакети в срок (някои пакети са си сътрудничили с официален доставки)

3.Ако можете да получите нараняване на детайлите, моля, не отрицателен коментар, вие можете да се свържете с онлайн обслужване на клиентите, да предоставят снимка, проверка на си, преустройство за вас

4. Ако установите, че има нещо, което липсва, можете да се свържете с онлайн услуга за поддръжка на клиенти.След проверка на теглото, ако нещо не е достатъчно, можете да харчат отново безплатно.

5. Ако логистика дълго време не обновляла нова информация, можете директно да се свържете с онлайн услуга за поддръжка на клиенти, за да го разреши за вас.Не заявляйте за спорове директно.Благодаря Ви за разбирането.

6. външен слой използва черни опаковъчни торбички или жълта самозалепваща лента за неприкосновеността на личния живот от гледна точка на опаковката, аз и моите малки приятели са много внимателни!

Етикети: пепелник, пепелник начало, висшите пепелници, пепелници от черно стъкло, дим палет, конструкция пепелници, пепелник стъкло, в пепелника на открито, айсберговый пингвин, цветните аксесоари.


  • Тип: Преносим
  • Материал: Стъкло
  • Форма: Кристална айсберг
  • Произход: CN(произход)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]