МЕФАПО безболезнено обезкосмяване крем за депилация балон восък тялото бикини краката за епилация на пяна, мус, в спрей бутилка 98 мл

  • 14.60лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

МЕФАПО безболезнено обезкосмяване крем за депилация балон восък Боби бикини крака за премахване на косата пяна пяна в спрей бутилка Dropshipping

Характеристики:

1. сайт за епилация да се прилага топла вода и сапун или измиване, а не просто да се използва пот или дезодорант в рамките на 24 часа след епилация.

Използването страни: добра до мека чувствителна кожата на лицето, първо покрита с по-малко продукт епилация, някакъв дискомфорт или алергични реакции, смогите да бъде осигурено.

2. Ако случайно не са попаднали на пяна за депилация, незабавно изплакнете с вода.

3. носа, ушите, гърдите, интимни места.Нараняване и възпаление на кожата не са подходящи, ако те се прилагат.

Използване: 1.най-добре е да използвате порите след взимане на душ, за да се протегне (или преди използване на топла в кърпи, за да отнеме известно време, за премахване на космите). 2. Първо, косата трябва да бъдат насочени в гладко посока.Моля, използвайте от 10 до 15 см от удаляемой детайли.Силно натиснете горната част на бутилката и спрей пяна на удаляемую част.Не се колебайте при пръскане.Силно натиснете).Ако искате да се пръска на краката и ръцете си, моля, работете съвместно с бързо движение на горната и долната част, за да сте сигурни, че мус равномерно да се пръскат на парчета, които ще бъдат отстранени. 3. пяна за премахване на косата оставя косата за 6-12 минути, в зависимост от гъсти и гъста коса, не по-малко от пет минути, в края на краищата, тя е мека. 4. Опитайте се да премахнете косми, по-добре а напротив, може да се продължи, а след това отмие остатъците от мръсотия, вода.Избършете подсушете с мека кърпа. 5. вытирайте на пяната, до края на насадке след всяка употреба.

Етикети: а depilator зона бикини, балон депилация, коса Мус, естествен постоянен спрей за премахване на косата, епилация thermicon, Двигател 4jb1, а depilator Mi, пяна за депилация, восъчен малка бутилка, депиляционный восък.


  • НЕТО ТЕГЛО: 98 мл
  • Номер На Модела: безболезнен крем за епилация
  • Лиценз За Производство: 20170508
  • Пол: Жена
  • Тип Елемент: Крем За Епилация
  • Козметика Със Специално Предназначение: No
  • Произход: CN(произход)

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]