1PC 2000W усилвател на хранене мека пусковая такса температурна защита на 220V 100A за защита от прекомерно адаптер за захранване

  • 22.05лв.
  • 17.64лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Характеристики:

100% чисто нов и високо качество.

Функция за предотвратяване на ципове:

Такса има газоразрядной шнорхел и има функция за мълниезащита.Газоразрядная тръба се състои от един чифт студени катодных плочи, които са отделени един от друг и затворени в керамична тръба, попълнен определени инертен газ (Ar).

Газоразрядная слушалката се изключва при нормални условия на работа, и я межэлектродное съпротива е над нивото на мегаом.Когато напрежението пренапрежение надвишава выдерживаемое напрежение оформяне на система, в газоразрядной тръбата се случва почивка и възниква явление дугового отговорност.Тъй като напрежението на дъгата е ниско, то е само няколко десетки волта, което може да ограничи по-нататъшния ръст на напрежение и нарастване за кратък период от време.

Газоразрядная тръба използва-горе принцип за ограничаване на скока на напрежение, както и разряжает молниеносные преходни претоварване на работен ток и ограничава пренапрежение във вериги.

Принцип На Работа:

При включване се сервира храна на натоварването чрез термистор с отрицателен температурен коефициент, по-малко повишаване на температурата, съпротивлението на термистора се пада на напрежението бавно се увеличава, като по този начин ефективно потискане на влиянието на releaser ток в линия и други електрически уреди.След около 2 секунди, след като реле ttracts ще (регулируемо време на прием, виж фигура за повече подробности), термистор късо съединение, храна, чрез контактите на реле директно към натоварване, товар преминава в нормално работно състояние.

Лесен За Използване:

Тази такса се използва сверхвысокоточные (100А) чисто мед олово реле и голям термистор НПМ 20D-20, ефективна защита на машина, за да се предотврати прекомерно включване на ток.

Такса не се нуждае от вспомогательном източника на захранване, само две клеми, една-на входа на захранването, а другият-на изхода на натоварването, много лесен за използване.

Технически характеристики:

Състояние: 100% Чисто Нов

Име: высокомощная монтажна такса сила мягк на стартиране

Реле: Реле краката мед най-високата мощност 100A RGL голямо момента

Работно напрежение: AC 220V-275V (по подразбиране)

Размерът на таксата: 95 mm x 56 mm x 30 mm (L * W*H)

Приложение: подходящ за предварителна консумирана мощност на звука или други големи приложения оборудване за стартиране на тези, ползите сила трябва да бъде от 3800W, силата на натоварване, дълго време работи порекомендована на Около 2000W.

Функция: намаляване на незабавно рамките на inrush по време на стартиране, като намали удара на машината в електрическата мрежа и разширяване на живот на ключа.

Ред на монтаж: консумирана мощност превключвател-плавен старт вход-плавен старт изходна натоварване

Пакет Са Включени:

1 X мощност мек старт на печатна платка

Бележки:

Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Поради разлики в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на елемента може да се различават малко от изображението.

Етикети: Такса усилвател с мощност 2000 W, fu32 клиенти усилвател направи си сам, krrqd12a, филтър-усилвател на плавен старт, мек стартер, мек старт, 1 антена, krrqd20a, дъска плавен старт, за мек старт.


  • Номер На Модела: Дъска За Защита От Мек Старт
  • търговска марка: Майитр
  • Документ: CE
  • Пакет: No
  • Максимална Мощност На Канал: Над 200 W
  • Произход: CN(произход)
  • Канали: Друго

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]