Yeele Снимки За Фон Луксозен Дворец Номер Полилей Интериор Индивидуални Фотографски Фонове Фотографско Студио Подпори

 • 8.66лв.
 • 6.14лв. • Споделяне:

Допълнителна иформация

YEELE -We are manufacturer of professional photography background products with perfect design, production, sales and after-sales team, предназначена за постигане на най-нисък разход на гориво и високо качество на фона на снимки на нашите клиенти!

ЗА ОБЫЧАЕ

Подходяща за новородени бебета baby shower birthday party decorations,личен портрет на продукта и семейни групови снимки.Може да се използва и за студио, сергии, партита, както и за сватби и за бизнес/търговска употреба,запис на видео

ЗА МАТЕРИАЛА

ТЪНЪК ВИНИЛ (И ТЪНКА КЪРПА) Винил материал-най-добрият материал за печат, защото цвета му е най-ярък и светъл.Този материал е лек, леко прозрачноватый,който е подходящ за вътрешна употреба.- Не може да се измие.

POLYESTER Тя е много мека и е с добро качество.Можете да го измия, както и за използване на открито и може да се използва повторно.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

Печатни ефект винил малко по-добре, отколкото при полиестер.Наситеността на цветовете печат на винил по-горе.Ако имате особено високи изисквания към точността на цвят, е препоръчително да изберете винил.Но винил материал ще бъде малко по-влошава се дължи на транспортиране.Полиестер, не е лесно да избледнява под въздействието на вода, и може да се мие с вода.Полиестер материал е превъзходно и е подходящ за употреба на открито.Но цената за него е по-скъпо, отколкото при винил.

ТЪНЪК ВИНИЛ

Текстура: Сравнително Твърда Моющийся: Няма Желязо: железен задната страна с ниска температура Цвят: най-ярък и светъл Време на употреба: веднъж или няколко пъти Приложение: В Закрити Помещения Бръчки: може да се намали, гладя

POLYESTER

Текстура: Лека Моющийся: Да Желязо: Да Цвят: Светло Време на използване: може да се използва повторно Приложение: - Закрит И Открит Бръчки: може да се намали, гладя или забърсване на

ЗА ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Ние предлагаме безплатни персонализирани услуги.Моля свържете се аз, преди пускането на поръчката и да ми кажете на вашите творчески способности.Ние ще направим проби за вас, докато не сте доволни от това.

ЗА МОРЩИНЕ

Въздушна поща има ограничения в размера, така че ние трябваше да я изпрати сгъваем начин, а не катящимся, и това ще бъде добре, ако имате някакви бръчки.

Начин 1

Можете да го изтрийте задната страна, за да премахнете бръчките.Моля, обърнете внимание, моля: използвайте най-ниската температура!

Метод 2

Завийте го плътно патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.

Начин 3

Загрейте го парна ютия от обратната страна на продукта, и тогава той отново ще се превърне в гладка.Моля, прогладьте задната повърхност на парна ютия.

ЗА РАЗЛИКАТА В ЦВЯТ

Тъй като цветовия режим на дисплея и на принтера коренно различни, разликата в цвета е неизбежна, но ние много добре следим тази грешка и не повлияем на ефект фотография.Ако имате объркване по този въпрос, моля, свържете се с нас, за да получите референтен снимка.

Етикети: бирена часовници, каменна сол, сватбена поднос за торта, фон на интериора, фон снимането стая, снимка на задната падане, Йейл, на фона на полилей, задната част на капка е за фотография, на фона на лукса.


 • Номер На Модела: NSW04371
 • Пакет: ДА
 • Тип: Спрей За Боядисана
 • Размер: According to option(width x height)
 • Адаптивни: ДА
 • търговска марка: Йейл
 • Моля, обърнете внимание: Елемент съдържа само фон(без лепило)
 • Плат Химически Влакна Blast: Не изчезва
 • Стил: етап
 • Произход: CN(произход)
 • Материал: Винил

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]