Активен скок топката на кучето играчка USB electric Пет Топка LED Rolling Flash еластична топка котка автоматично хвърляне на забавни интерактивни играчки водоустойчив

  • 33.75лв.
  • 25.64лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Елементи На Маркер:

1、умни и активни, да се придружава от домашни животни, за да играят, интерактивна нежна, нормалната и активна, автоматична игра.

2、водоустойчив, той може да бъде поставен директно във водата, и тя да работи гладко и безопасно.

3、вграден сензор за сблъсък, може автоматично трябва да скочи, когато се сблъскат с всякакви препятствия.

4、Shell silicone + ABS твърдост, опазването на околната среда, сигурен и надежден, материал, използван във вътрешния слой на КОРЕМА, твърдост сравнително висока, по-подходящи за домашни любимци.

5、акумулаторни изпратил отнема около 1 час и може да бъде играна на до 8 часа.Той е достигнал стандарта IPX67, и на външния корпус е много издръжлив.

Информация:

1. ядосан на топката има три режима на взаимодействие, които са нежни, нормални и позитивни;

2. Когато капитанът си отива, може да позволи на топката да скачат, да се търкаля и да се движи, нека те бъдат щастливи през целия ден и нощ, когато ние тръгваме, това е безопасно за вас и вашия домашен любимец;

3. ядосан на топката, е бил внимателно тестван и е достигнал стандарта IPX67.Неговото външно тяло е много устойчива и може да бъде поставен директно във водата.Той работи плавно и безопасно, като позволява на вас и вашия домашен любимец да се забавлявате както във водата, така и на сушата;

4. Cheerble Wicked Ball има вграден сензор за сблъсък, който автоматично се появява всеки път, когато той се сблъсква с някакви препятствия;

5. зареждането отнема 1 час, игрово време може да бъде до 8 часа; 8, той също така е водоустойчив, може да бъде промыт вода, обвивка е изработена от материали от промишлен клас, силна устойчивост, екологично чисти материали, безопасни и надеждни, вътрешен слой на външната обвивка използван материал-поликарбонат, така че твърдост сравнително висока, и което е по-важно, той е подходящ за домашни любимци.

Информация:

На първо място, по цвят домашен любимец скача на топката се разделя на три вида: "жълто, зелено и синьо"." Диаметърът му е около 68 мм/2,68 инча.

На второ място, подскачащи топката използва екологично чистият силикагел и КОРЕМА като основен външен корпус.

На трето място, съвместим с универсално зарядно устройство смартфон charger 5V charging, има индикатор за зареждане при зареждане, пълен светлината става зелен.

На четвърто място, този продукт е скрит ключа от бяла светлина и камуфляжного светлина (след отваряне на черупката), повърхността на топката има подвижен ключ

На пето място, работната среда.

Работна температура: 32 °F ~ 104 °F (0 °C ~ 40 °C).

Относителна температура: 10%-90%. (без кондензация)

Шесто, източник на захранване

Консумирана мощност: DC 5V

Входен ток: 350 ма

Интерфейс за зареждане: универсален USB интерфейс

Номинално напрежение: DC 3.4 V - 4.2 V

Батерия: литиева батерия, rms мощност: 3,7 на 300 ма

Време на работа на батерията: 5 часа (продължителна работа, липсата на престой)

Характеристики:

1. На външен вид е изработен от екологично чист силикон за три цвята.

2. продуктът е водоустойчив дизайн, вие ще можете да играете във водата и да играят на земята.

3. 360 градуса, подвижен в различни посоки, с цветни светлини, по-привлекателни за интереса и вниманието на животни.Преследване на домашни животни-това е щастие.

4. подскачащи топката автоматично променя посоката си, не се нуждае от никаква помощ.

Етикети: катящийся топка на кучето, топки текстури, крушка за активиране на millo, активни кучета търкаля топка, топката котката играчка, активен подскачащи топката, куче за играчки, микрофибър роботизирана подметальный топка, домашни любимци, весела пръчка.


  • Тип Набиране: No
  • Тип Играчки: Топки
  • търговска марка: нороомакнет
  • Материал: Друго
  • Тип: Куче

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]