Инструмент за настройка на пиано други кант инструменти бамбук капацитет на рязане плат, филц 1801 прорезна текстилен нож

  • 65.84лв.
  • 62.55лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Име на продукта: 1801 филц нож марката на продукта: Триумфалната арка произход: Кингдао, провинция Шандонг размер на продукта: 280*170*80 mm клас на продукта: професионален детайли на продукта:

ЗА НАС:

Добре Дошли В Нашия Магазин

1. нашето име на фирмата: Co. дърво Qingdao Hongyin, Ltd., професионални продукти и обработка на дървен материал китари, аксесоари за обзавеждане на китара и китарата е да прави инструменти.Ние работим с изготовлениями модни маркови китари, известни на света като Qingdao ГИБСЪН, EPIPHONE, Tianjin МИГ, и Qingdao sejeng (fendr, Abdulkadir).

2.ние имаме хиляди на продукти, нашите продукти конкурентни цени и высокомарочны.Ние расправляемся с фалшиви и дрянными продукти.Ние се надяваме, че ще можем да установи дългосрочно сътрудничество с музика инструментальными компании и да ги продава по целия свят.Ако имате нужда от голямо количество на нашите продукти, моля свържете се с нас.Ние ще ви осигурим най-добрата отстъпка.

3. Ако вашият продукт се конкурира по цена, можете да се свържете с нас.Ние можем да се продава на китайския пазар.Всяка година ние сме участвали в Шанхай международната изложба музикални инструменти (зала E3),ако вие също посетите изложбата инструменти, можете да се свържете с нас.

За нас:

1. Добре дошли в нашия магазин.Като лидер в продажбите китарни партии в Китай, у нас има хиляди видове продукти, които са почти идват от Япония и Южна Корея.Нашите продукти са конкурентни по отношение на цена и превъзхожда по качество.Ние се борим с фалшиви и калпав продукти.Ние се надяваме, че ще можем да се установят дългосрочни отношения на сътрудничество с компанията Musical Instrumens Company и продавачи по целия свят.Ако имате продукт, който е конкурентен на цена, можете да се свържете с нас.Ние можем да го продава на китайския пазар.

2. Ако имате нужда от нашите продукти в големи количества , тогава можете да се свържете ние.Ние ще ви предоставим отстъпка.

3. Ние в лимитированном штоке , ако имате нужда от доста голямо количество, ще трябва да ни уведомите за това.Ще поръчаме предварително.

Доставка И Връщане На Стока:

1. ние грузя за световно, с изключение на някои дистантных области.Международни доставки се изпращат Mcb-braunschweig.eu Standard Shipping, Китай Пост въздушна Поща , e-EMS или EMS .срок на доставка може да варира в зависимост от определени причини, като например брой на авиокомпании във вашата страна и скоростта на обработка на митнически и пощенски клон.Времето за доставка е както следва:

EMS : 7-20 работни дни

e-EMS: 7-20 работни дни

Въздушна поща стълб кита: 20-60 работни дни

Mcb-braunschweig.eu стандартна доставка: 16-35 работни дни

2. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи до началото на търга или покупка.Чрез e-packet можете да следите информация за проследяване на стоката по линка . www.17tarck.com.Pls консултирайте се с вашия местен пощенски клон, те са съгласни или не.

3. митнически такси обикновено таксата е транспортна фирма или се събират, когато сте приели стоката.Тези такси не са допълнителни разходи за доставка.

Плащане

1. ние приемаме PayPal, alipay и банков превод.Що се отнася до платените стоки ,а след това ние ще осигурим доставка в рамките на два дни.Ако искате да го поръчате по-голямо количество, можете да се свържете с нас , ние ще ви дадем отстъпка.Връщане на стоката е приемлив, можете да върнете всеки продукт в рамките на 14 дни от датата на получаване за връщане или подмяна на този продукт.Моля, свържете се с нас за повече справка, ако искате да върнете продукта.Моля, обърнете внимание, че на купувачите да носят отговорност за транспортните разходи по връщане, върнати стоки, трябва да бъде в първоначалното състояние, което включва в себе си бележки и опаковане, и ние ще ви изпратим замяна или връщане само след като получим върната стока.

Етикети: машина за рязане на филц, инструменти за настройки на пиано квадрат, нож, войлочный преса за рязане на филц, ремонт на пиана, EACHGO, Микротех, инструментална настройка на пиано, забавители, инструмент за пиано.


  • Номер На Модела: Пиано
  • търговска марка: NoEnName_Null

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]