Нов продукт 2x30w Начало треска Bluetooth усилвател на мощност дъска TPA3118 автомобил JAB2 поддръжка литиево-йонна батерия

  • 21.95лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

modname=ckeditor

WONDOM Audio jab2-30 jab2-50w цифров усилвател с bluetooth.Усилвател на мощност частично внесен TI чип TPA3118 TPA3116, с КПД до 90%.При захранване от батерия той може напълно да се възползват от собствените си предимства и да се удължи време на възпроизвеждане с едно зареждане.

Вграден чип, bluetooth Bluetooth КСО Bluetooth 4.0 добавя кодек APTX с качеството на звука, сравнимо с CD.Конектор Molex Mini Fit Jr може да бъде инсталиран бързо, тъй като не се изисква заваряване, което изключва свободни и нестабилни контакти.

1. такса за уеб-майстор на усилвател на мощност Bluetooth: 30 W дизайн усилвател на мощност е Мощност 30 W + @ 8 Ома, диапазон на захранващото напрежение от 12 до 24 V. (Забележка: високо и ниско напрежение, големина на тока пряко влияе на размера на изходния сигнал) SNR: 89,3 db

THD: 0,07% @ 8 Ома, 10 W, 1 Hz

Честотна лента: 20 Hz-20 khz

Натоварване: от 4 до 8 Ома

Препоръчителен източник на захранване: 12-24V dc,4А

Размер: L91.44 * W68.58 * H22.86mm

Стандарт: захранващ кабел рупорный кабел.Основна такса усилвател bluetooth, закупен по отделно, и може да се използва в нормален режим.

2. Такса за уеб-майстор на усилвател на мощност Bluetooth: конструкцията на усилвател на мощност от 50 w + 50 W при 8 Ома, диапазон на захранващото напрежение от 12 до 24 V. (Забележка: високо и ниско напрежение, големина на тока пряко влияе на размера на изходния сигнал)

SNR: 89.3 dB

THD: 0.07% @ 8 Ω, 10 w, 1 k Hz

Честотна лента: 20hz-20 khz

Натоварване: 4 до 8 Ω

Препоръчителен източник на захранване: 12-24vdc, 4A

Размер: L91. 44 * W68. 58 * H22. 86mm

Стандарт: захранващ кабел възбудена кабел.Основна такса усилвател bluetooth, закупен по отделно, и може да се използва в нормален режим.

3. опция многофункционален пакет на кабела: използвайте кабел jre-fc за да се персонализира всеки проект Dayton Audio KAB.Четырехжильный кабелен комплект се предлага с съединители Molex Mini Fit Jr, които лесно се свързват с печатни платки, и всеки кабел е с дължина 20 инча.

Индикатор за силата на: показва връзката на Силата

Индикаторът на Bluetooth: bluetooth връзката успешно, индикаторът винаги да свети; когато bluetooth не е включен, индикаторът мига.

Индикатор за зареждане: когато лентата се зарежда, индикаторът мига; когато тя е напълно заредена, индикаторът изгасва.

Кабел AUX: кабел aux-in с жак 3,5 мм подава на музика директно от всякакъв аналогов източник на такса kab-250 и може да възпроизвежда звук от почти всеки източник, не са обвързани с bluetooth.

Линия на пин-на ключа: когато два проводника закорачиваются, това означава, че усилвател на мощност спира да работи; когато два проводника разомкнуты, усилвателят е включен.Използвайте захранващия кабел за включване/изключване, за да изключите цялата печатна платка, но все пак включете свързан батерия, за да го заредите.

Линията на силата на звука 6pin: регулатор на силата на звука с кабел ви позволява ръчно да контролирате нивото на звука и да го инсталирате в дупката 0,3 инча.

Линия на батерията 4pin: подходяща за преносими проекти, без да е на борда на източника на захранване на променлив ток или 12 vdc.В комбинация с този кабел можете да използвате различни видове акумулаторни батерии, както и при използване на адаптер 15-24 vdc панел ще се зарежда батерията.Тъй като такса усилвател bluetooth не осигурява защита от undervoltage/претоварване, свързан адаптер за захранване не може да надвишава 30 W изходна мощност.

4. допълнителна интерфейс съвет WONDOM Audio jjab-int осигурява най-лесното решение plug and play за потребителски приложения.Интерфейс е оборудвана с конектор aux-in 3,5 мм, две родительскими порта USB A за зареждане на външни устройства, моментално кнопочным ключа за управление в режим на готовност и светодиодни индикатори за захранване и състоянието на зареждане.Интерфейс удлинительная табела може лесно да бъде поставена директно в чинията kab-250 чрез приложената 10-пинов кабел.

Етикети: цифров усилвател tpa3118, 2.1 tpa3116d2, bluetooth tpa3116, bluetooth прием, часовници huayra, чип, bluetooth 5.0, tpa3118, 4-канален кола, цифров усилвател yda138, 5 W усилвател, bluetooth.


  • Тип: Части, Климатик,

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]