Многофункционален мини джобен сгъваем нож карабина CS Go ножове, лов, военно оръжие инструмент за оцеляване за мъже жени

  • 8.42лв.
  • 6.74лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Многофункционален мини джобен сгъваем нож карабина CS Go ножове, лов, военно оръжие инструмент за оцеляване за мъже жени

ОПИСАНИЕ

Този предмет е тактически нож за самозащита, който може да се използва като полезен инструмент за самозащита или извънредна ситуация.

Високо качество на материала го прави по-здрави и практични.Ниско тегло и конструкция на ножа го правят лесно преносим.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

Цвят: Черен/Син

Дължина на рязане: 130мм

Дължина на дръжката: 90 мм

Ширина на острието: 40 мм

Тегло: 55 грама

Твърдост: 60HRC

ЧЕ ТАМ ВЪТРЕ

1X прободни инструменти

ПОКАЗАНА СНИМКА

ДОСТАВКА

1.Искаме информация в рамките на 2 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.

2.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превози, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни и на други фактори .

3. ние използваме вашия адрес на Mcb-braunschweig.eu като адрес перевозкы на пратката, моля потвърдете адрес преди да платите.ПЛАЩАНЕ

*Ние приемаме плащане Mcb-braunschweig.eu Набирателни, включително кредитна карта Visa, с кредитна карта MasterCard, Western Union и други възможности за плащане .Можете да избирате в зависимост от вашите платеж..

*Плащането трябва да бъде получена в рамките на 1 ден след пускането на поръчката.ОБСЛУЖВАНЕ

Гаранция За Връщане На Парите До 30 Дни:

1. Ако не сте доволни от продукт, закупени от нас, моля, уведомете ни (по електронна поща, публикация Mcb-braunschweig.eu) в рамките на 30 дни от датата на получаване на стоката .Ние ще ви помогнем да се върнем и да върне стоката.Моля, обърнете внимание, че пощенските разходи/митнически такси (ако има такива), изразходвани за такава поръчка, се отнасят към стойността на клиента.

2.всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и причината за връщане.

3. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите) е повреден по време на превоза.

4.ние не можем да си върне без предизвестие.

5.митническа такса, такса за обработка на товари, пощенски разходи и застраховката няма да се върне.

Гаранция На Доставчика:

*Ние предлагаме гаранция от една година ограничена гаранция на производителя за дефектни части( с изключение на части , повредени от неправилна употреба , злоупотреба, небрежност или злополука, след получаване ) обратна връзка

1. Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2.Ние ви съветваме Ви моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка или да отворите всеки случай, преди да се свържете с нас ако не сте получили пакет за известно време или не сте доволни от нашите стока след получаването му.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да осигури най-доброто решение .

3. Ние очакваме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.

Етикети: джобен тактически военен, CS, нож ловоку, нож, Мультиинструмент оцеляване, ножове ловен нож за оцеляване голям, нож asus edc, нож за оцеляване мъжете, керамбит, инструмент edc.


  • Материал На Острието: неръждаема стомана
  • Номер На Модела: Отвертка къмпинг открит EDC нож 2019 капка
  • търговска марка: ELEDEFENSE
  • Аксесоари за diy: Коментари
  • Тип: Сгъваем Нож С Острие
  • Материал Дръжка: неръждаема стомана

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]