Универсален 3,5-инчов автомобилен цифрови GPS за измерване на скоростта Head Up дисплей превишена скорост мили в час / км уморен предупредителен сигнал за тревога

  • 42.19лв.
  • 38.81лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Характеристики На Продукта:

--Просто и сигурно: концентрирайте се върху най-важните данни: скорост, превишена скорост, посока на движение, така че винаги може да държи очите си на пътя не се разсейва от други измерване фактори.

--Добри резултати: осигурява цифрова скорост точно толкова, колкото се очаква от цифрово измерване на скоростта и на много разумна цена.Хубаво е да има както аналогови, така и цифрови уред, без да се налага закупуване на автомобил в зависимост от вида на измерване на скоростта, която той има.

--Прост и лесен за управление: той хранят от зарядно устройство(включено в комплекта), щепсела и да играе,няма професионална инсталация не се изисква.

Автоматично включване/изключване на захранването: стартиране и изключване на HUD със стартирането и выключением кола,ефективна защита на акумулатора; запазване режима на ръчно превключване, по-лесни за управление на HUD.

Автоматичен и ръчен режим за корекция на яркостта, шофиране без отблясъци.

--Напълно съвместим с всички автомобили, транспортни средства и камиони.

Спецификации На Продукта:

Тип: Дисплей Head Up

Размер на екрана: 3.5 инча

Бързо обхват: 0-400км

Работно напрежение: DC8-24V

Работен ток: 40 ma

Точността на компаса: ±1°

Зарядно за кола 12V: 1000mA

Спящата ток: 15 ma

Размер: 3.54x2.13x0. 47 инча(90x54x12 мм)

Нето тегло: 1,41 унция(40 г)

Забележка:

Защо HUD и скорост на арматурното табло не са напълно синхронизирани?

За да се гарантира безопасността на движението, растение се повишава скоростта на табло на 5-10км / ч в завода, а HUD прочитания скорост на движение на превозното средство в реално време.Първо проверете дали сте единица за измерване на скорост: km(KM/H) / mile (MPH)

Метод за калибриране: ако HUD на 2 км по-бързо,отколкото таблото (HUD: 100 км, табло-98 км), клавиш pulsator нажимается в изправено положение в продължение на 5 секунди, за да въведе настройка.Първият елемент е определянето на размера на скоростта.Стойността на параметъра Thedefault още 107. Метод на работа се състои в това, да конфигурирате pulsatorkey от 107 до 105, а след това натиснете клавиша pulsator, за да го спаси.В противен случай, увеличете стойността на параметъра.

Пакетът Включва:

1 x централен дисплей

1 X зарядно за кола тел

1 X отражение на Пастьор

1 x устойчива на плъзгане хастар

1 Х английски ръководство на потребителя

Етикети: На Вратата На Автомобила, интериор на автомобил, Модел Автомобил, авто притурка, аксесоар за интериора на колата, машината е добра, колата се събират, измиване с високо налягане автомивка, автомобил за етикети, кола на пътя.Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]