Фетальный Доплеровский Детектор Домашни Бременни Жени Пренатальные Фетальные Доплеровские Фетальные Play Baby Monitor Десен Тест Медицински Доплеровский Монитор

  • 49.29лв.
  • 32.04лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Характеристики:

1. Ясен фетальный сърдечен звук: високоефективен ясен фетальный сърдечен звук. 2. LCD дисплей: Многопараметрический работен режим и на дисплея сърдечната честота на плода, ясен дисплей FHR (сърдечна честота на плода). 3. Висока чувствителност: медицинска ранг, сонда с висока чувствителност водоустойчивый , липсата на радиация, за да откриете,ниска силата на ултразвук, е по-безопасна за плода 4. съвместимостта със слушалки, така и с високоговорител (за слушалки в комплекта не са включени). 5. идеален за слушане и запис на ударите на сърцето на плода, когато той е на 12 седмица по-големи. 6. лесен и удобен за переноске, можете да споделя моята радост - здрави и силни сердцебиением с вашия любим човек, семейство и приятели,независимо от това, дали сте вкъщи или на улицата.

Спецификация:

Материал: ABS пластмаса Цвят: Розово+Бяло Дисплей: 45 мм×20 mm Подходящ обхват: 12 седмици по-горе Работна честота на сондата: 2,0 Mhz ± 10% Обхват на сърдечната честота на плода: 50-240 удара в минута Захранване: 2x AA батерия (по причина на транспортиране на батерии не могат да се изпращат по въздуха , трябва да се подготвят сами) Размер: 6.3x3x13cm /2.5"x1.2 x5.1" Размер на сондата: 3.2x10.4cm/1.3"x4.1" На кабела на сондата: 1,5 м/59

Уважаеми Клиенти

Всички монитори домашни грижи в нашия магазин на 100% абсолютно нови, работоспособные и внимателно проверени преди да бъдат изпратени.Поръчайте сега с увереност!

Търсите звук от ударите на сърцето на бебето

8-18 седмици на бременността-на този етап повечето майки се чувстват леко учестен пулс, а сигнал на тоновете на сърцето на плода на този етап е слаб, предполагат провеждане на кардиомониторинга след сутрешното събуждане 18-28 гестационных седмици - - - майката може да се чувстват очевидно е ускорена, ако се открие, че фетальное дълго време няма трафик, редица необичайни или ускорено, трябва незабавно да се използва за избор на гуми за сърдечен мониторинг 28-40 гестационных седмици-критичен период кардиомониторинга, състояние на хипоксия на плода протича лесно, препоръчително е да се извърши мониторинг 3 пъти на ден(сутрин, обед, вечер)"

Как да използвате:

1. Преди да го използвате за първи път, се уверете, че в него са 2 батерии. 2. Натиснете бутона на захранването, за да включите захранването, а след това настройте силата на звука 3. Легнете неподвижно с възглавница възглавница, дръжте краката си прав и се отпуснете 4. Прикрепете фетальный сонда към коремната кухина, за да се определи позицията на плода и да разберете възможно най-добрата посока към сърцето на плода 5. след слушане на редовно звука на сърцето на плода стойността на FHR ще се появи на екрана в режим на реално време

За Работното Време На

Поради различния работното време във всяка страна, ще има забавяне в съобщението, но съобщения ще намерят отговор в рамките на един работен ден.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние се опитваме да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Етикети: стикер ibuypower, медицински иструмент, кърпа за бременни жени, метал детектор, доплер, следи бебето монитори, монитор PC, монитор, търговска фетальный доплер, горещи секси жени снимка.


  • търговска марка: ДЖЗИКИ
  • Произход: Континентален Китай

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]