подмяна на Molex connector connector със стъпка 4,2 мм кабел към проводному соединителю

  • 8.53лв.
  • 7.85лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Добре дошли за посещение на електронното продукт за онлайн магазин.

Описание:

Това е смяна на конектор Molex със стъпка конектор 4,2 мм кабел към проводному гнездо.свързване на източници на храна за дънните платки на компютри.

Моля, внимателно разгледайте изображението и се уверете, че това е този тип конектор, който ви трябва

Забележка: този конектор не включва контакти.

Начин на плащане: ние accpet Alipay,Western Union,т/Т,всички основни карти crecit се приемат чрез заплащане sesue!При попълване на информацията за вашия купувача уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и номер на телефон.

Спедиция: ние ще изпратим на стоки в рамките на 7 работни дни след потвърждение, пълно плащане.Ако плащането не бъде на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.Купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело ,проблеми и щети, причинени от услугата доставка на такива инциденти, закъснения или други въпроси.Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.И стоките, които ще бъдат обозначени като "подарък" или "модел" за лесно митнически и по-малка такса. (ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля, уведомете ни при поръчване обикновено ние изпращаме стоката поща на Китай.И ние също приемаме на DHL,Fedex,UPS,TNT,EMS и др.

Обратна връзка: в началото на потвърждение на купувача ще бъде високо оценена след получаване на стоката, тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Това отнема само 1 минута,но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение.Моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим Ви за разбирането!Благодаря ви за вашето запитване.

Етикети: 2 мм банан конектор, Жак 4, 4 мм, 6p4c, RCA пхб av, Жак 8p, молекс, Стъпка 2 мм, 28-пинов zif, микрозарядка molex, конектор molex.


  • Тип: Конектор Mini-fit
  • Номер На Модела: Жак-изход 5pin
  • Приложение: Осветление, Компютър
  • Цвят: Черен
  • търговска марка: RiccoDi
  • Документ: ROHS
  • Пол: Жена

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]