Г-н хоби GSI MrHobby GMS108 Gundam маркер Zeon набор от основния цвят комплект за Gundam модел боя моделиране хоби боя

  • 29.54лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

ПОВЕЧЕ ЦВЕТОВЕ ОТ GSI

Г-н хоби GSI GMS108 Gundam маркер Zeon набор от основния цвят комплект за Gundam модел боя моделиране хоби боя

Спецификация

- Производител:

- Серия:

- Включва: г-н хоби GSI GMS108 Gundam маркер Zeon Set x 1

- Всички цветове за Заку Чара и други серии Заку.GSI разработили специална боя за това set.so можете да получите равна покрашенную повърхност с много немногой irrefularity цвят.

- Количество: GM34 x 1 (Char розов цвят, основен цвят за Zeon),

GM35 x 1 (Char червено, основен цвят за Zeon),

GM36 x 1 (Zaku тъмно-зелен основен цвят за Zeon),

GM37 x 1 (Zaku светло зелено, основен цвят за Zeon)

GM38 x 1 (фантомно сив, основен цвят за Zeon)

GM39 x 1 (сив цвят Zeon, основен цвят за Zeon)

- Как да използвате: моля, разклатете Добре преди употреба дръжки, смесете боя, а след това отворете капака дръжки, натиснете върху главата, чакат, докато напълнени с боя на дръжката може да се използва по-късно ; продължавайте да натискате върху главата на химикалки, пуснете боя в чинията, използвайте четката, за да нарисува модела ръчно.

Коментари: опасност от задушаване, моля, стойте далеч от деца.Този модел инструменти изисква технологии и умения, за да я управлявате.Всички настройки на детайли, инструменти, определени в съответствие с производителя, не можем да носим отговорност за грешки.Цените на продуктите не включват митнически данъци във вашата страна. Ако производителят е променил опаковане на продукти, понякога ние не можем навреме да промени снимки от нашия списък.ако купувате items.it означава, че сте приели по-стара версия или нова версия на пакета на продукта.моля, обърнете внимание.

За изпращане: след като вашата поръчка ще бъде изпратена, винаги ще има една малка разлика, за да следите информация, за да започнете актуализацията.Можете да го проверите отслеживающую информация за статуса на вашата поръчка.Можете също така да следите му в чужд сайт.ако с него не сте запознати.ние можем да ви помогнем да го следите.Обикновено местно распределительному центъра(пощата на юг) се изисква 10-15 дни(Европа, Азия),10-25 дни(Северна Америка,Австралия),30-60 дни(Южна Америка) за доставка.ако не сте получили вашия пакет в рамките на 30 дни(Европа, Азия),на 40 дни(Северна Америка,Австралия),60 дни(Южна Америка).моля, използвайте номер за проследяване, за да получите вашата парцел, от най-близкия пощенски клон до вашия адрес за получаване.Моля, дайте ни своя правилен адрес, в противен случай вашата пратка не бъдат доставени успешно.

Свържете се с нас: можете да се свържете с нас по системата за съобщения Mcb-braunschweig.eu, обикновено съобщение ще бъде изпратено в рамките на 1 работен ден.ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Можете също така да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти Mcb-braunschweig.eu.

На разположение на склад: ние също продаваме нашите продукти на друга платформа или на друго място. website.so съществува малка вероятност, че закупеният от вас продукт е на склад.обикновено ние ще се свържем с вас през 1-2 дни.Моля, отменете поръчка любезно.ние сме толкова извиняемся за грешка, ако това се случи с вас.ние сме толкова извиняемся за това.ние ще ви предложим отстъпка или талон, за да покажем нашето уважение към вас.можете да го използвате при следваща покупка.благодаря Ви за разбирането.

Етикети: боя модели и хоби, състав набор от бои, суха маркер, Гандам мг, gundam, гущер ивици цимент във форма, beibei, хоби инструменти за моделиране, да победим любовницата хоби, маркер posca.


  • Възрастова Група: >14 години
  • Произход: CN(произход)
  • Номер На Модела: GMS108
  • Предупреждение: опасност от задушаване
  • Производител: GSI-Мистър хоби

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]