Заключена пневматичен крак клапан 4F210-08L крак премина FV320 управление на цилиндър заден FV420 два пятиходовых

  • 35.45лв.
  • 26.59лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

1. Пролет връщане: пролет от неръждаема стомана, с висока еластичност, добра издръжливост на умора. 2. устойчива на плъзгане конструкция: вентил с педальным на горивото внимателно обработена и произведена с неплъзгащи конструкция.На крак е по-трудосберегающая, и ефектът е по-добре. 3. высокомарочный жило автомобила: всички попълнете форма, добро запечатване, не е лесно да тече вода. клапан с педальным на горивото 4F210-08: липсата на замъка, липсата на покрива.Крак удря-отменя се намира с лице, крака пусната обратно към първоначално местоположение. Клапан с педальным на горивото 4F210-08L: с функция заключване, крак стъпка-заключване, почивка-поддържа позицията, след това крачка напред-връщане към първоначално местоположение. Клапан с педальным на горивото 4F210-08G: липсата на замъка, с капак.Крак удря-отменя се намира с лице, крака пусната обратно към първоначално местоположение. 4f210-08LG клапан с педальным на управление: с ключалка, с капак.Наступите на банда-на хонорар, отворете-запазете състояние, а след това наступите—върнете се в първоначалното си състояние.

За превоз на товари 1. глобален транспорт. (с изключение на някои страни и APO / FPO) 2. След потвърждаване на плащането поръчка се обработва в срок. 3. ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес за доставка. 4. името на изображението не е редно на проекта, и е предназначена само за справка. 5. време на превоз услуги осигурена носеща, с изключение на почивните и празнични дни.Време за доставка може да варира, особено в празнични дни. 6. Ако не сте получили стоката в рамките на това време, моля, свържете се с нас.Ние ще следите стоки и ви отговорим възможно най-скоро.Нашата цел е да задоволим нашите клиенти! 7. длъжни на валута печалба състояние и е време за инвентаризация, ние ще изберем кораб от първата ни достъпни на склад за бърза доставка. 8. нашият продавачът не носи вносни мита, и купувачът е отговорен за това.Всеки спор, причинени от този, е неразумно.За обратна връзка Ако сте доволни от нашите продукти, моля да ни 5 звезди.Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Ако сте доволни от нашите проекти и услуги, моля, оставете положителна оценка и добавете 5 звезди.Ако имате някакви въпроси за нашия проект или услуга, моля свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.След получаване на плащането, ние ще ви дадем положителна оценка.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние поддържаме висок стандарт на съвършенство и да се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на проблема.Ако ние не знаем, а след това да реши проблема, не е възможно!Рекламации и връщане на средства 1. от получаването ще имаш 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне.Ако сте собственик на тази стока на повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и ние не ще се върне или замени ви някаква стока.без никакви изключения!Разходите по доставката са както на купувачите, така и продавачите. 2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашия номер на поръчка. 3. Ние ще ви възстановим пълната печелившата сума, след получаване на оригиналния продукт и опаковката, включително всички компоненти и аксесоари.И купувачът, и продавачът отменя транзакцията Mcb-braunschweig.eu.Освен това, можете да изберете замени.

Етикети: цилиндричен сензор, Лагер 6200, пневматичен инструмент, пневматичен разпределителен клапан, електромагнитен клапан на сос, электропневматический прекъсвач, пневматичен клапан rodeuse, въздушен предпазен клапан, пневматичен актуатор lego, голяма туфелька.


  • Тип: Вентили
  • търговска марка: JZN
  • Номер На Модела: 4F210-08L

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]