Штангенциркуль За Премахване На Ключалката Тръби За Кола Автоматично Инструмент На Кораба Съвместни Притискане Клещи Съединение На Маркуча За Подаване На Гориво Клещи Outillage Гараж Кола

  • 13.61лв.
  • 10.62лв.  • Споделяне:

Допълнителна иформация

Характеристика: нова и най-високо качество, подходящи за освобождаване на връзки на горивни тръби по време на поддръжка или при смяна на горивните филтри.

Използвайте специални челюсти, за да се извади конектор той назад, за да извлечете конектор.Материал: высокоуглеродистая стомана + гума размер: 18 см дължина

В пакета включва: 1 x клещи, за връзка с маркуч

1.ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на плащането, с изключение на празника.

2.ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

4.ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите, вносни мита,данъци или други митнически такси.

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.

Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

1.Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Обратната връзка е много важна.

2.Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

3.It невъзможно за решаване на въпроси, ако за тях не знаем!Така че, моля, свържете с нас за всякакви проблеми.Благодарим ви!

Етикети: lada cv съвместен клип клещи, съединителя на маркуча, авто горивния маркуч, автоматични инструменти на кораба тип кабел гъвкав проводник, автоматично вакуум маркуч, плоски гумено уплътнение, инструмент за гаечен ключ с капаче, материал на уплътнението, пневматичен динамометричен ключ, найлон затваряне клещи.


  • Тип: Универсален Тип
  • Произход: CN(произход)
  • КОД: 22740
  • Комплектная Детайл: 1 бр.

Добавяне на отзив

Рейтинг?
Вие също може да искаш


Поддръжка 24/7
ТЕЛЕФОН
Имейл
[email protected]